Hvor kan jeg bli medlem?

Den eneste måten du kan bli medlem hos oss er via nettsiden www.billigsol.no. Her legger du raskt inn personalia, og signerer medlemskapet/avtalegiroen med BankID. Det er viktig at du har denne tilgjengelig når du oppretter medlemskap.

Hva koster medlemskap?

Medlemskap koster 249,- pr måned, og du kan da benytte senteret ubegrenset.

Er det aldersgrense på medlemskap?

Ja. Vi er underlagt strenge regler, og alle må være over 18 år for å kunne ha medlemskap hos oss.

Hvordan får jeg tilgang til senteret?

Alle medlemmer får ved innmelding et eget brukernavn og passord som brukes på en mobilapp som gir tilgang til å låse opp inngangsdøren på sentrene våre. Tilgangen er personlig og kan ikke lånes ut til andre.

Når kan jeg få tilgang for å ta solarium?

Dersom du gjør medlemsregistreringen korrekt, og har BankID tilgjengelig blir din alder verifisert samtidig som du registrerer deg og du får da tilgang til å ta solarium umiddelbart.

Jeg har mottatt en faktura som er høyere enn månedsprisen, hvorfor?

Når man registrerer seg på www.billigsol.no regnes medlemskapet som aktivt, og du mottar en faktura på e-posten du skrev inn under registreringen. Denne fakturaen gjelder for følgende: Resterende dager i inneværende måned, hele påfølgende måned, pluss oppstartavgift. Eksempel: Du registrerer deg 15. januar, og da vil du motta faktura for : resterende dager i januar, hele februar samt oppstart avgift.

Er solstudioet overvåket?

Ja. Solstudioet er kameraovervåket. Dette gjelder inngangspartiet, gang og felles området.

Hvor ligger solstudioet ?

Bodø:
Storgata 56 8006 Bodø
Olav Vs gate 102 8004 Bodø
Mo i Rana:
Storgata 22 8610 Mo i Rana

Kan medlemskapet mitt fryses?

Nei. Vi har ingen mulighet til å fryse medlemskapet. Dersom du sier opp medlemskapet ditt for en periode, må du betale ny innmelding når du eventuelt melder deg inn igjen.

Hvilke åpningstider gjelder?

Sentrene våre er i utgangspunktet åpent 24/7-365 ((dager i året)).
Vi har dog måtte legge inn en begrensning på fredag og lørdag på sentre som ligger nært sentrum. grunnet fare for hærverk.

Fredag og lørdag gjelder følgende åpningstid:

Fredag er senteret åpent til kl 23:00, og åpner igjen kl 05:00 lørdag.
Lørdag er senteret åpent til kl 23:00 og åpner igjen kl 05:00 søndag.

Begrenset åpningstid gjelder følgende sentre:

Storgata 56, 8006 Bodø
Storgata 22, 8610 Mo i Rana

Kan jeg endre betalingsdato?

Nei. Betalingen for medlemskap skjer via avtalegiro, og her er det fast trekk den 20. hver måned. Denne kan ikke endres.

Hva gjør jeg dersom jeg har mistet/ blitt frastjålet mobiltelefonen min?

Om du mister eller får deg ny telefon kan appen lastes ned på din nye telefon. Om telefonen din blir stjålet er det viktig at vi får beskjed slik at vi kan stenge adgangen til Billigsol på den stjålne telefonen din. Dette gjør du via e-post: post@billigsol.no.

Hva mener dere med “uten bindingstid”?

Du kan når som helst si opp medlemskapet ditt. Oppsigelse pr. telefon er ikke gyldig. Dette må skje skriftlig per e-post, post@billigsol.no. Når du leverer oppsigelse vil medlemskapet alltid vare ut påfølgende måned.
Eksempel: Du leverer oppsigelse i januar. Du mottar en bekreftelse på at oppsigelsen er registrert, og medlemskapet varer ut februar. Appen på din mobiltelefon er aktivt, og du kan bruke solstudioet så mye du vil til og med 28. februar.

Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap i Billigsol.no?

Dette gjør du ved å sende e-post til: post@billigsol.no